Épületautomatizálás, épület karbantartás

Gyárak, irodaházak, egyéb épületek gépészeti és elektromos berendezéseinek korszerűsítése, cseréje és új berendezések beüzemelése.

Hőkamerás vizsglat és ultrahangos szivárgás vizsgálat

Cégünk nagy figyelmet szentel a gépek megelőző karbantartására, valamint azok diagnosztikai vizsgálatára. Rendelkezünk ultrahangos szivárgáskereső műszerrel és hőkamerával, amelyek megkönnyítik a diagnosztikai vizsgálatokat és ezáltal akár elkerülhető a gépek meghibásodása.

Lakatosipari munkák kivitelezése

Cégünk lakatosipari szolgáltatásokat nyújt cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Cégünk tapasztalt szakembereinek, illetve folyamatosan bővülő gépparknak köszönhetően a legkülönbözőbb ágazatokban – fémipar, gépgyártás, stb. – tevékenykedő ügyfeleink számára szinte bármilyen fémes anyag megmunkálását felelőséggel tudja vállalni.

Ipari gépek elektromos és mechanikus korszerűsítése, felújítása, karbantartása és szervizelése

Meglévő berendezések korszerűsítése a magyar szabványoknak, biztonsági és munkavédelmi előírásoknak megfelelően. A termelésben használt berendezések tervezett karbantartása. A meglévő karbantartási utasítások alapján vagy ezek hiányában a hiányzó dokumentumok elkészítésével.

Elektromos vezérlések tervezése, kivitelezése, és karbantartása

Meglévő berendezések elektromos vezérléseinek megrajzolása, átalakítása, és karbantartása a meglévő szabványoknak megfelelően.

Bérgyártás

Saját termékeink gyártása mellett neves cégek több ismert termékét is mi állítjuk elő bérmunkában. Megbízóink számára biztosítani tudjuk a rövid gyártási időt, pontos és minőségi teljesítést, illetve a gazdaságos gyártást.

Célgépek kivitelezése

Egyedi elképzelések alapján gépek, berendezések tervezése, dokumentálása és legyártása. Vállaljuk egyedi célgépek megvalósítását, legyen szó egyszerű kézi eszközről vagy komplex feladatot ellátó automatizált berendezésről. Teljes körű szolgáltatás: egészen az igény felmérésétől kezdve a tervezésen, gyártáson és beüzemelésen keresztül a karbantartásig.

Géptelepítés, üzembe helyezés

Géptelepítés üzletágban magasan képzett gépszerelőink, minősített hegesztőink, és technológiai csőszerelőink képesek bármilyen gyártósor, gépüzem kisebb módosítására, komplett áttelepítésére vagy átalakítására. Géptelepítés üzletágunk megoldást kínál acélszerkezetek tervezésére, módosítására, legyártására és helyszíni összeszerelésére, melynek során elkészítjük a gyártócsarnokokat. Mechanikai szolgáltatásunk keretében el tudjuk látni a speciális acélszerkezetek statikai tervezésén és gyártásán felül a gyártó berendezések speciális szintezését, pozicionálását és beállítását is.

Egyéb

Tűzvédelmi felülvizsgálatok; Érintésvédelmi felülvizsgálatok; Villámvédelmi felülvizsgálatok; Biztonsági világítások felülvizsgálatai; Kézi szerszámok éves szerelői ellenőrzése; EPH nyilatkozat készítése; Üzembe helyezés előtti első felülvizsgálat elkészítése