A Maint-Work Kft. 2010-ben alakult magyar magánszemélyek jegyzésével. A cég vezetői és szakemberei a karbantartás és szervizelés terülteken több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek. Folyamatos fejlődés után 2020-ban csatlakoztunk a Kematechnik Innomontage Kft-hez, a KI Group-hoz.

A Maint-Work Kft fontosnak tartja a nyújtott szolgáltatások magas színvonalát, és partnereinek gyors, pontos, és rugalmas kiszolgálását az elvárt megbízhatósággal és minőségben. Folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal, hatékonyabb együttműködéssel járulunk hozzá partnereink minőségi munkájához. Ennek érdekében szervizszolgáltatást is biztosítunk.

A Maint-Work Kft-t folyamatos, és dinamikus fejlődés jellemzi, ismereteinket és tudásunkat minél több vállalkozással szeretnénk megismertetni azok megelégedésére.

Új gyakornoki program

GINOP-5.2.4-19

A Maint-Work Kft. GINOP-5.2.4-19-2020-00173 azonosítószámmal 2,79 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott az új Széchenyi terv keretében közzétett "Új gyakornoki program" című pályázati felhívás feltételeinek megfelelően.

A támogatás célja a 15-24 éves fiatalok elhelyezkedésének, szakképzésének elősegítése, a foglalkoztatottsági ráta javítása, támogatva a felsőfokú végzettséggel nem rendelkezők szakmai karrierjének, pályafutásának megerősítését, ösztönözve a vállalatokat "gyakornoki helyek" kialakítására. Gyakornokként a fiatalok valódi munkatapasztalatokat szerezhetnek, ezáltal javul foglalkoztathatóságuk és hosszabb távú munkaerő-piaci esélyeik.